Hur jag än gör, gör jag fel.


Jag är ledsen över att jag inte bloggar så mycket, men det finns nästan inget jag kan blogga om. Hur tråkigt är det inte och läsa om vad man har gjort i skolan? BORING om ni frågar mig :P
Men snart ska jag äta med min kära broder och fader :) hihi #HUNGRIG
KRAM på er!

väntar... väntar lite till...



Fick det här i konfirmations present och vissa har sagt att man får bara det när man döps, och det är inte bara därför! det är smycke och det är inte bara för att man döps utan man kan väl ha det om man tycker det är fint (som jag) och dessutom är jag döpt ;) hihi men jaja nu väntar jag som en galning på att brevet ska komma om kickoffen, det är liksom ganska viktigt att vara snabb med att maila eller lämna på kyrkan och dom första fyra timmarna är alla platser tagna :o så jag vääääääntar!
KRAM

...


Maybe it's not always about trying to fix something broken. Maybe it's about starting over and creating something better.

skola igen då..


Ni är bäst tjejer! ♥
Idag började jag nian, det var inte direkt kul. När man kommer till skolan inser man vilka underbara människor det fanns på gransnäs. Imorgon ska jag paddla på vallentunasjön (sääääääämst) jag tror inte att jag kommer paddla, eftersom det är vallentunasjön liksom så...ja ;) men vi hörs snart igen :)
KRAM

Videoblogg :)


Världens bästa ledare ♥


Rasmus, Benno, Joel, Svea, Pernilla, Sandra, Frida, Jennifer, Emma, Oscar,
 Martin, Johan, Simon, Fredrik, Annica, Amanda, Annika, Rebecca, Manne, Anna
 ♥ 
 
 Ni är helt nog dom mest underbaraste människorna jag träffat.
 Ni stöttar alltid när man är ledsen, ni får alla att le och skratta, ni får andra att må bra och tycka om sig själva.
 Ni finns alltid där när man vill prata om både jobbiga och roliga saker.
 Ni är bara bäst och jag glömmer er aldrig!
 Puss&Kram eran Speedo-torpedo :)


Glömmer er aldrig! ♥


Ni är helt underbara! och ni fick mig att hitta mig själv och våga vara den jag är. Dom två veckor jag spenderade med er, var dom två bästa veckorna i hela mitt liv. Tack för allt ni är bäääst! ♥

RSS 2.0